Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2014 03:30 - Практика 6 - Ана
Автор: cafessita Категория: Хоби   
Прочетен: 812 Коментари: 0 Гласове:
0



 Здравейте,
Днес ще гледаме на Ана, която има въпроси както в професионален, така и в личен план. Ана се чуди дали да предприеме промяна в кариерата и как ще се развият нещата, а също така дали и кога ще срещне мъжа на живота си.

Ще започнем от любовта (според мен, тя е по-важна от кариерата):

image

Минало - Жрецът -  тази карта може да бъде тълкувана по два начина - или че Ана е била близо до брак в предишна своя връзка, или че е научила много ор предишния си любовен живот и си е избистрила нещата

Настояще - 6 пентакли -
в момента Ана се раздава /или би го направила/ изцяло само и само да има добра и стабилна връзка

Какво иска - Кралица жезли -
Иска ѝ се да бъде малко по-смела и напориста, може би и по-общителна. Мисли си, че така ще бъде по-лесно да намери подходящ партньор

От какво има нужда - Императорът -
всъщност Ана няма нужда да променя себе си, а просто да намери точния човек. Той трябва да бъде със силен дух, може би дори малко властен, стабилен. Той би бил прекрасен баща, защото също така е справедлив и отговорен.

Какво ѝ пречи - 4 мечове -
самата Ана сякаш не може да се реши да започне връзка. Става като във вица за мъжа, който молил Бог да му даде 6-ца от тотото, но не пускал нито един фиш.

Какво трябва да направи - Смъртта -
необходимо е Ана да се подготви психически за промяната, за да може да я приеме, когато настъпи

Какво ще стане - 7 жезли -
Ана ще успее да се справи с проблемите си един по един

Бъдеще - 9 пентакли, 8 чаши и 9 чаши
Ана я очаква щастие, просперитет и задоволство. Макар и понякога да има моменти, в които ще ѝ писва от всичко - това е напълно нормално. Важното е, че ще успее да намери подходящия човек за нея.

Маркираща карта - Рицар пентакли
Тази карта свидетелства за целеустременост и готовност да постигне щастието си на всяка цена - както в лична, така и в професионална сфера.

image

Тук ще започнем от маркиращата карта - Висшата жрица - виждаме, че Ана в момента е изцяло фокусирана върху работата или учението си. Тя има силното желание да се развива и някак си е поизоставила личния си живот

Настояще: 3 мечове, 10 мечове, Крал жезли
В момента Ана е с разбито сърце - без значение дали това е в следствие на връзка, или защото е разочарована от нещо или някого в професионален план и ѝ се иска да зареже всичко (10 мечове) и да почне на чисто. Усеща се влиянието на мъж огнена зодия (овен, лъв, стрелец) или някой, който отговаря на тяхната характеристика. Тъй като гледаме на кариера, може би това е шефът или прекият ръководител на Ана, или може би някой колега, който ѝ е направил мръсно и това я е разочаровало?

Какво трябва/ще бъде направено: Обесеният, Слънцето
Ана просто трябва да се вземе в ръце и да се опита да погледне на ситуацията от друг ъгъл. Тогава ще осъзнае, че всъщност всичко си е наред и се справя много по-добре, отколкото си е мислила.

Бъдещето: Кралица жезли + допълнителни карти: Императорът, Асо чаши, Страшният съд
В бъдеще Ана ще успее да се превърне в жената, която винаги е искала - самоуверена, самостоятелна, силна, лъчезарна, роден лидер. Може би ще започне нова работа на по-добра позиция? Предвид допълнителните карти бих заложила, че именно там ще срещне своя Император (когото вече описах), ще разцъфне любовта между тях и ще има едно прекрасно ново начало.

Бъди оптимистка, Ана! Слънцето ще свети в живота ти много по-ярко, ако не се притесняваш за глупости и наистина запонеш да му се радваш!

Cafessita



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cafessita
Категория: Хоби
Прочетен: 106595
Постинги: 50
Коментари: 1
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930