Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2014 19:05 - Практика 5 - Харт
Автор: cafessita Категория: Хоби   
Прочетен: 1431 Коментари: 0 Гласове:
0



 Днес отново сме на вълните на любовта. :) Ще гледаме на Харт, която се е разделила с годеника си и пита дали ще могат отново да се съберат. Въпросът е прост, но отговорът му не е никак лесен. Да започваме!
(Ще използвам този път Марсилското ми Таро... да не кажете, че ползвам само на Брюгел!)
image

Подредбата за връзка вече е добре известна, така че направо минавам към тълкуването.

За нея:
7 мечове (минало) - това е неистинска любов... Вярно, така е изглеждала, но е било само привидно. Харт си знае какво е куцало в отношенията им.

10 пентакли (настояще) - в настоящето Харт е намерила утеха в работата си /или учението/...

Кралица чаши (желание) - ... работата обаче не ѝ е достатъчна, иска да се посвети на любовта си. Всяка жена иска да се държи като жена (да я глезят и да я обичат), место да бъде силна постоянна. Напълно разбирам Харт!

Асо мечове (какво мисли тя за него) - тя си мисили, че с него може д има ново начало, но това начало ще бъде "насилствено" и нищо добро няма да излезе от него. Имаше един лаф за счупената ваза...

Рицар пентакли (какво е мислила за него в началото) - намирала го е работлив, спестовен, земен... Добра партия, като цяло.

3 пентакли (пречки/страхове) - интересно е, че Харт не се притеснява за това ДАЛИ ще бъдат отново заедно, а че това ще отнеме много време... Странно наистина!

7 пентакли (обкръжение) - хората от обкъжението на Харт като цяло вярват в нея и знаят, че тя ще вземе правилното решение. Затова и са я оставили да се оправя сама със ситуцията.


За него:
Паж пентакли (минало) - в миналото си той е бил фокусиран основно над трупането на пари и работата. Наистина е земен и спестовен. Може би дори е земна зодия (дева, телец, козирог), чиято спестовност е широко известна.

Рицар мечове (настояще) - сега обаче нещата са малко "на нож". Той се е впуснал да решава проблеми, макар и да съзнава, че е било прибързано (което, разбира се, никога няма да признае). Горд е и това, поне според мен, е основната причина тази връзка да няма бъдеще - той просто не би се върнал назад, защото това ще докаже, че е сгрешил.

5 жезли (желания) - имало е много скандали, докато сте били заедно. Той е ужасен от тях, понеже е спокоен и позитивен човек по природа. Не иска да бъде с Харт, защото си мисли, че с нея локвичката му отново ще бъде размътена, а това меко казано не му харесва.

5 пентакли (какво мисли за нея) - свързва с нея настоящите си финансови затруднения - може би в следствие на проблемите във връзката им е загубил работата си, пропуснал е повишение или са го смъмрили жестоко? За един мъж земна зодия (или характер на такава) това е голям удар. Те са типа хора, които се влагат на 100%, могат да работят денонощно, но ако всичко се срути, вместо да започнат да градят наново, изпадат в жестока депресия.

Жрецът (какво е мислил за нея в началото) - той откровено е мислил, че тя е подходящият човек за него. Още от самото начало е знаел, че тя ще е тази, на която ще предложи брак.

Пречки (9 мечове) - пак казвам, че 9 мечове е най-лошата карта в цялата колода, защото няма нито едно позитивно значение. Тълкува се като депресия, отчаяние, безсилие, страдание, лош късмет...

8 пентакли (обкръжение) - Хората около него, честно казано, не го разбират. те се чудят защо така преиграва и смятат, че ако и двамата запретнат ръкави, за нула време ще има една прекрасна сватба. Само доказва колко малко го познават!


Общи карти: Императрицата, Паж мечове, Луната
Императрицата показва желанието на Харт да бъде осъществен този брак, Паж мечове е "неговата" карта и свидетелства за решението, което е било взето, и раздялата, от която вече няма път назад. Луната е лошо предзнаменование. Много неща за неизказани и нагнетяват обстановката. Ако Харт и господина се съберат и разговарят, може и да се стигне до примирие, но връзката им никога няма да бъде същата. Аз, лично, не бих препоръчала такова нещо!

Маркираща карта: Колесницата - отзначава блокиране - двата коня дърпат в различни посоки. Дори да има победа, тя ще е дотолкова Пирова, че няма да има печеливши.


И тъй като не искаме да завършваме гадаенето с негативни мисли, направих и една подредба за търсене на любов:

image

Минало - Умереност - вижда се една хаотика от чувства в предишните връзки на Харт. Може би на първо време да се изясни какво точно иска, какво търси и, естествено, какво НЕ търси.

Настояще - Колесницата - виждаме познатата вече ситуация за двата коня, дърпащи в различни посоки.

Какво иска тя - Асо мечове - тази също я тълкувахме - иска ново начало, но насилствено, обречено.

От какво има нужда тя - 10 пентакли - от щастие и финансова стабилност (знам, че звучи банално! Животът понякога е банален!)

Какво ѝ пречи - 4 чаши - забила е в тази връзка, от която нищо няма да излезе и си удря главата в стената, опитвайки се да възроди стари чувства

Какво трябва да направи - 6 чаши - Да спре за минута, да извади старите снимки, да си поплаче, да приеме миналото и да продължи напред с нови сили.

Какво ще стане - 7 чаши - Ще трябва да се пребори с илюзиите си, да отсее реалното от нереалното и да не се подлъгва по лъскавата опаковка.

Бъдещето - 8 чаши, 9 чаши, 7 жезли
Бъдещето крие щастие и просперитет. И 8, и 9 чаши са много добри карти, като предино се отнасят за романтичната сфера. 7 жезли говори за проблемите, които трябва да бъдат разрешени един по един, но това вече стана ясно.

Маркираща карта  -Колелото на съдбата - щастието ще се "обърне", ще има промяна и тя ще бъде за добро

Накрая остана да пожелаем на Харт оптимизъм и сила, за да се справи с трудната ситуация!

Cafessita



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cafessita
Категория: Хоби
Прочетен: 106590
Постинги: 50
Коментари: 1
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930