Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2014 22:08 - Практика 4 - Червената
Автор: cafessita Категория: Хоби   
Прочетен: 868 Коментари: 0 Гласове:
0



 Здравейте,
Днес отново ще приложим подредбата за до 6 месеца. Този път ще гледаме на Червената, която се развежда и се чуди как да постъпи. Има дете, на което съпругът ѝ може да предложи много по-добър стандарт и се чуди дали да я остави при него или да се бори за родителски права.

Тъй като всички се притесняват да не публикувам истинската им история в блога си и да бъдат разпознати - не се притеснявайте. Тук възнамерявам да давм само бегла информация и дори не споменавам пълният псевдоним. Анонимността е пълна, а целта е само да демонстрирам нагледно как тълкувам Таро в различни комбинации.

image


Ред 1 (настояще) Звездата, 6 чаши и 3 жезли
Означава буквално надежда, приемане на миналото... дори малко носталгия към него, както и увереност, че вече Червената е взела правилното решение

Ред 2 (любов) - любовниците, 5 пентакли, рицар мечове
Виждам, че има вече кандидат, но.. сякаш се Червената се чувства празна отвътре? Не бива да се бърза! Рицарят на мечовете предупреждава да не се действа необмислено.

Ред 3 (работа/пари) - 9 пентакли, рицар пентакли, страшният съд
Обновление, вероятно нова работа и всичко е прекрасно... Няма какво да се коментира тук. Ако има какви да е проблеми с тази сфера в момента, това ще бъде абсолютно мимолетно и много скоро всичко ще бъде наред.

Ред 4 (какво очаква да се случи) - 7 пентакли, 7 чаши и Отшелникът
Червената не се трвожи за пари в момента, но е много предпазлива по отношение на чувствата си, възнамерява да изкара малко време сама, за да се поуспокои и да избистри нещата

Ред 5 (какво НЕ очаква да се случи) - асо пентакли, паж на жезлите и девятка жезли
Не очаква да си намери нова работа и да започне на чисто (за което, разбира се, ще трябва да се потруди). И все пак, шансът е, че това я очаква и то, скоро.

Ред 6 (следващите 3 месеца): тройка пентакли, кралица пентакли и умереност
Ще успее да се стабилизира финансово и то доста добре, ще успее да овладее чувствата си. Ще намери покой.

Ред 7 (до 6 месеца): жрец, десятка чаши и рицар на жезлите
Ето тогава животът на Червената ще потръгне пак и то как! Десятка чаши говори за пълно щастие и задоволство, жрецът може да се тълкува като поучаване от грешките и дори като "сватба", а рицарят на жезлите подсказва, че новото начало ще бъде много успешно.

Cafessita
 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cafessita
Категория: Хоби
Прочетен: 106589
Постинги: 50
Коментари: 1
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930